söndag 19 oktober 2014

19 oktober


Jag vet inte vart man börjar beskriva en helg som vår? Den har varit helt fantastisk. När man åker iväg med hela superligan sådär så kan man ju förvänta sig stordåd, men inte så här stora. Det vågar man nu knappt drömma om. Börjar från början i en snabbversion:

Toto vann första klassen- en 1,20 och hoppade strålande. Stella hoppade fint & felfritt i 1,30 avd b och fick rosett. Igår var hon återigen felfri i 1,30 och fick guldstjärna!  Guldligan hoppade kvällens 1,40- Candy ett oturligt nedslag i den tuffa banan men knep ändå en placering! Kung cappi debuterade felfritt och snabbt nog för en tredjeplats, inte snabbare än Droppis dock för hon slog till och vann på hemmaplan 😁! Idag hoppade alla mina små raringar i 1,30 som Candy vann! Cappi kom fyra och toto blev placerad. 



Det var lite kort och gott vad som hänt resultatmässigt i helgen. Jag är helt slut och ska stupa i säng nu, men måste bara säga några saker till.

 1. Cappi ❤️ det finaste som kan vandra runt i ett par järnskor, med det största hjärtat, den biffigaste kroppen, den blankaste pälsen, och dom snällaste ögonen. Det finns inte en cm som inte är perfekt på denna lilla killen, som dessutom överträffar sig själv varenda dag. Så himla duktig, en riktig kämpe. Han är nog mannen i mitt liv! 


2. Tack gulliga, underbara Lisa för all hjälp under helgen. Hästarna har kommit upp till i banan, i tid och helt i sin ordning, fina och med rätt saker som dessutom suttit ordentligt och på rätt ställen. Det är så mycket värt att inte behöva dubbelkolla att allt är på g nere i stallet och istället helt kunna fokusera på det man gör. Och tusen tack även till Lisas mamma Kia som så snällt försett mig med godis och en daglig ( alldeles för stor) dos av marabou mjölkchoklad! ❤️




1 kommentar:

  1. det är tur att du har alla extra mammor som kan skämma bort dig så som du är värd att skämmas bort<3 Ni har haft en super helg med alla duktiga hästar:)
    Kram Mamma

    SvaraRadera