onsdag 25 februari 2015

25 februari

Tidig morgon och tidig frukost till min långsamtätande vän innan vi packade in oss i Bertil och styrde mot Göteborg! Efter lite snurrande så kom vi in där vi skulle och fick hjälp med att packa ut och mocka- helt ovana vid sån service! Tyvärr står vi i utestallar, egentligen inte dåligt på något vis- hon har det så lugnt och skönt lilla prinsessan, men alla jag känner står inomhus så det hade varit smidigare. 

Vi har ju lite gått in med lägsta möjliga förväntningar på hur hon ska tackla allt det här med tanke på hennes ganska stökiga historia, men hon har skött sig exemplariskt! Verkligen guldstjärna! Stina trimmade henne inne på arenan, vilket för det första innebär att man ska ta sig upp för en gummilagd ramp in på banan, men  med lite moraliskt stöd gick även det. På eftermiddagen tog vi oss ner till en lång besiktningskö, väntade snällt och travade snällt. Hon har helt enkelt varit snäll idag. Hon gillar singellivet, center of attention heeeela tiden. (Massa morötter blir det) Imorgon är dock eldprovet med den första starten!

Just nu sitter jag dödstrött och funderar på om det är ok att gå och lägga sig innan rumskompisen kommit hit? Har inte träffat henne än heller för den delen, kanske hövligast att vänta då? Medans jag funderar vidare på detta kan ni få lite bilder från första dagen i Götet! 











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar