söndag 15 juni 2014

15 juni

Så igårkväll då, då städade jag och Kicki hela kvällen/natten. För nu nalkas det ponnyläger och vårt hus ska återigen invaderas av barn. Vi skrubbade och rensade och lagade dammsugare och sopsorterade till klockan 1 inatt. Lagom fint tills stinorna skulle trycka in 10 sängar i samma rum, och slängde ut övriga möbler i vårt nystädade och organiserade  vardagsrum. Så nu är det stökigt igen... Men vi är inte bittra! ;-)



Återvinning och marschmallowgrillning inatt.

Vi har självfallet skrubbat boxar också så mina fingrar skrumpnar snart. Två ponnyer har redan anlänt, och dom är ju såklart fantastiskt söta. Toto gillar dom mest. Och apropå Toto så har ju lillebrorsan Tintin och de andra fyraåriga grabbarna hängt i Köping på tävling i helgen. Det har gått väldigt blandat men chockerande nog var det Ove av alla hästar som var del enda med felfri runda i bagaget, och det var hans första tävling! Utöver det kan man tillägga att Ove nästan kissar på sig av rädsla ungefär en gång i minuten bara av att existera. Så att han överhuvudtaget kom runt en hel bana är som sagt oerhört chockerande! Men väldigt roligt :-)


Söta Blixten

Ingela och hennes fina Walle :-)

Nu ska vi sova och samla vår sista möjliga energi innan resten av barnen och deras ponnysar anländer imorgon förmiddag. Wuhooo 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar