fredag 2 januari 2015

2 januari

Låt mig presentera *trumvirvel* maskotarna! En noga utvald maskot på boxdörren är en stor del i vårt framgångskoncept. Ni har tidigare träffat Candys rosa ponny, och här har ni några av dom andra. 



Stella älskar bajs- därav grisen, men är samtidigt väldigt pimpinett och ställer höga krav på omgivningen vilket gör henne till en prinsessa. Denna grisprinsessa är därför en exakt återspegling av Stellas personlighet och har varit hennes närmsta vän i flera år. 


Rihannas drake. Haha, alltså Rihanna är en jättesnäll häst som bara inte gillar när saker och ting är fel/störiga/i vägen/allmänt konstiga, vilket allt är i princip jämt. ;)


Toto har en rosa gris av den enkla anledningen att han är skär som en gris när han är klippt, och så är han aldrig ren heller... Verkar vara en grej i vårt stall. 


Angry birden är numera Savannas. Kvick, sur och hämndlysten hehehe


Giraffen har hängt med Droppan några år nu så den börjar bli lite sliten. Droppan gillar att gå med huvudet högt och är orange, punkt. 


Blixten McQueen inköptes till Blixten (obviously) men kan nog få hänga med någon annan om man är tillräckligt snabb för att kvalificera sig. 


Det är den roligaste maskoten, det är Cappis groda. Och om han har varit duktig (vilket han alltid är) och jag pussat tillräckligt mycket på honom, så blir den till en prins!


Fin va? 😁 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar