söndag 24 juni 2012

24 juni

Tjabbatjena, här är det full rulle! Jessicas hemska Agnes vs Måns Zelmerlöw- alarmsnooze väckte mig vid halv 6 imorse och det var lika bra att stiga upp. Vårt rådjur Gösta & jag spenderade frukosten ihop, avskilda av ett fönster. Det är något fel på det där rådjuret, han är alltid här. Eller i hagarna bakom huset, helt utstött utan vänner...


Idag var det ju tävlingsdags, bebistävling i Lindesberg. Mallan gjorde sin första tävling och var en superstjärna från start!


Emmy & Mallan (Li Malou)


Lill-Stina & Mallan redo för start!

Loopen, 4 år, vilar sig i form. Oavsett omständigheter...





Vädret var megakonstigt så vi var glada att ha alla grejer under tak och som sagt "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!". Hästarna har iafl skött sig super!


Torimo har fått span på Stella (hingstarna reser alltid i dubbla grimmor)


SoTji och Lill-Stina efter felfri runda


Jag har varit i gott sällskap hela dagen och inte nog med en rolig arbetsdag så blev vi även bjudna på grillat hemma hos Stina ikväll! Lite pilkastning och sällskapsspelande hann vi även med, att jag & Emmy kom sist skyller vi på att vi är yngst!





Om vi nu började dagen med ett rådjursbesök så byter vi ner oss på kvällskvisten. Hittade denna fruktansvärt läskiga men gulliga mus på besök i stallet!



Under kvällen har det kommit två nya tjejer som flyttat in här i huset. De ska vara här under en kortare tid för att träna med sina hästar. Kommer nog bli jättekul!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar