lördag 24 november 2012

24 november

Inte påverkad av morfin idag, men lika virrig för det!

Jag & Madde plockade fram cykellamporna och cyklade till Ica ikväll! Guldstjärnor i protokollet :D belöningen blev att vi får äta hur mycket vi vill, så vi har ätit tacos till middag, jag har ätit en Marabou chokladkaka och sen har vi en varsin Ben & Jerrys till hästhoppningen som börjar efter tio. Börjar må lite illa av tanken...

Annars då, livet rullar på. Nu är det officiellt slut på tävlingar för i år, men hästarna trimmas på ändå. Ronny ska snart vila och går såklart bättre än någonsin, hårt slit lönar sig. Har fått påminna mig själv mitt favorit-citat för några dagar sedan när jag kände att allt var kämpigt; "When we long for life without difficulties, remind us that oaks grow strong in contrary winds and diamonds are made under pressure". Jag ska fortsätta kämpa, stackars Ronny. Han tyckte det var mycket bättre när han fick göra som han själv ville. ;)


Det har varit massa prat om Maddes "99 saker jag ska göra innan jag dör"-lista idag, och det fick mig att tänka på vad jag vill göra innan jag dör. Madde vill typ vara med i Robinson och sånt coolt. Jag är lite mer nördig... Jag vill ta lastbilskort haha. Fatta vad kul? Och mäktigt. Så kan man åka Europa runt med ett gäng fina hästar och bara knoppa och sånt roligt hela dagarna. (Låter väldigt glassigt jag vet!)Nä, men det ska jag göra iafl. Ska som sagt bara lära mig backa & parkera Berit först.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar