torsdag 29 november 2012

29 november

Jag har ju lovat en liten presentation av hästarna jag tjatar om hela tiden så here we go:




Eccellente UW

Det här är Exet, åtta år och valack. Ni vet Alvedon reklamen, "när man är stor och stark måste man vara snäll"? Det är Exet i ett nötskal. Man kan i stort sett inte vara större eller snällare än han. Tävlar 140-145 och när han går bra så vinner eller placerar han sig nästan alltid. Nallebjörnen i stallet, och nästan allas favorit.





Li Lady
Isprinsessan! Lady är expert på att göra kissfläckar och kan också vara en av stallets busigaste hästar, trots att hon är den äldsta med sina 10 år. Hon är förmodligen den mest bortskämda hästen i stallet, och får alltid ha de finaste sakerna. Lady älskar mat och går nästan alltid att muta med godis. Stina har fött upp Lady själv och de har varit placerade i 135.





Savanna K
Savanna är en svart kissekatt som ofta har klorna ute, men som på en nanosekund kan återgå till att vara gosig och snäll. Hon skräms gärna, men har väl egentligen aldrig lyckats särskilt väl. Hon visar tydligt när något inte är ok, exempelvis om hon inte får mat tillräckligt snabbt. Savanna är 7 år och har tävlat 140. Hon är smidig (precis som en katt ska vara) och snabb, och hon är sjukligt irriterad på att Stina måste lägga sig i styrning & broms hela tiden och ruskar alltid väldigt mycket på huvudet för att visa sitt missnöje. Savanna är storasyster till Candlelight K och Rihanna K som Stina också tävlar. Dom bor här varochen i omgångar, fast just nu är dom allihopa hemma på jullov.




Little Braveheart
Kallas för Hjärtat och kan vara den absolut gulligaste hästen vi har! Praktikanterna tror dock alltid att han är ett sto... Hjärtat har tävlat 130 och är också en fantastiskt snäll häst. Han är jätterädd för bommar, ju närmre marken desto värre. Han tycker i själva verket att det är ganska läskigt att tävla, men är för snäll för att säga emot.






Charmante Rökärr
Och så till sist, min favorit! Challe är stallets "problemhäst", hon är rädd för att gå genom dörrar som är låga och när hon kom vågade hon inte ens gå ut ur boxen. Man måste alltid ha lite extra tid med henne och ha lite tålamod så går det. Challe kom hit i juni, strax efter mig och vi har med tiden blivit bästa kompisar. Challe är stor och vacker och kan hoppa hur högt som helst. När man filmar henne på tävling hör man alltid publiken bakom sig tappa andan när hon hoppar. Challe älskar spiktäcket och står alltid och sover när hon har det på sig, och hon skulle älska om man stod och klappade på henne en hel dag. Hon är förmodligen den finaste hästen jag känner.

_____________________________________________________________________

Nu har ni fått veta lite om mina favoritet i stallet, vi har ju faktiskt alldeles för många hästar till ;) Kommer kanske mer om dom i framtiden. Nu ska jag återgå till verkligheten och min väntande säng. Ska råda min sambos att göra samma sak, för det börjar spåra ur där nere i köket med planer liknande Jönssonligans. Om någon inom den närmsta tiden borrar ett hål i taket på ICA i Arboga så är det inte tre tjejer från Hamre Västergård. Godnatt



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar