torsdag 29 maj 2014

29 maj

Gårdagens blogg som inte publicerades: 

"Eftersom Julia faktiskt har passerat månadsstrecket var det ju verkligen på tiden att hon gjorde sin premiärtur! Toto fick äran och han gillade henne, tänkte antagligen på alla hyss han kan både utsätta henne för och/eller lära henne i framtiden. ;-)



Förutom Julia så har vi andra också ridit lite idag, Lotta var här så det var full rulle. Hästarna har hoppat fint och allt har gått relativt smärtfritt om man bortser från diverse träningsvärk och hungriga magar vill säga. Ingen ramlade av i alla fall, för det är det bara Kicki som gör ;-)


Imorgon är det jag & Lillis som ska hålla ställningarna, Kicki är ledig och praktikanternas terminer börjar gå mot sitt slut. Funderar allvarligt på hur vi ska klara sommaren... Imorgon ska vi i vilket fall förbereda två dagars tävling på jump club och det ska regna så det blir mycket packning. Godnatt!"

Och ja, det blev full rulle hela dagen! Jag tog hand om hästarna och stinorna trimmade på förmiddagen, sen har jag hunnit klippa Valle, packa alla saker för två dagars tävling i ganska troligt regn, och så har vi badat och allt annat. Nu är det en trött Natalie som efter en lång dag ändå lyckats tvätta en maskin tvätt och börjat packa till skånetrippen på lördag. Heja mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar