lördag 3 maj 2014

3 maj

För att motbevisa mitt påstående om att det var luddbootsen som var snabba så sprang Toto ännu snabbare idag och kom fyra! Han är ju för härlig, så fort dom passerade mållinjen (och Py slutade driva) så blev det skritt ;-)



Vi gjorde vår sista sundbyholmsdag idag, det har varit två intensiva veckor men jag kan inte klaga på tävlingarna alls. Sundbyholm är bra från det att du anländer tills du åker därifrån! Love it. 

My other true love, älskade lilla Valle är vår vardagshjälte, så himla bra ungefär varje dag. När ska han sluta vara så duktig? Och framförallt, när ska han sluta vara sådär söt? 


Den största sundbyholmsstjärnan går dock till en annan pingla som kanske inte plockat flest rosetter, men som har stått för veckans kämparinsatser. Lilla Bibs har gjort sina två första rundor i 1,30, visserligen med några ynka få bommar ner, men inga stora missar. Banorna har varit större men hon har minsann kämpat sig runt. Alla är så glada just nu! Det kan ju iförsig vara för att hon under kvällen fick på sig en outfit som liknar ett påskägg, och det är ju ganska roligt? 


Man ser inte så bra på den här bilden, men hon har alltså sitt nya fina bruna täcke med rosa detaljer, gråa lindor, blåa paddar fram och gröna paddar bak. Alla ni som alltid tycker att våra hästar är så välklädda och snygga borde nog ta en titt i stallet på vardagarna ;-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar