torsdag 16 januari 2014

16 januari

Förstår inte vad jag gör uppe fortfarande, släcker lamporna senare och senare varje dag, vilket då såklart innebär att det blir jobbigare och jobbigare att gå upp på morgonen... Dåligt initiativ! 

Imorse fick vi glatt börja jobba i ytterligare 2 dm snö som lagt sig på våra tidigare plogade vägar. Skotta skritten är ju alltid kul att göra kvart över sju på morgonen menar jag.. (MEN, snö är betydligt bättre än lera!) Hästarna går glatt ut och busar i hagarna och det är ju huvudsaken. 

Det har minst sagt varit full rulle idag! Kicki var ledig vilket innebär att vi var en man kort med ganska många hästar att motionera. Och eftersom det verkar som att snön kommer ligga kvar har vi inte längre något val än att börja brodda. Gänga broddhål kan vara något av det som gör mig mest irriterad, men jag var snabb och tog bara snälla, relativt nyskodda hästar så jag kom lindrigt undan. Sparat de jobbiga till Kicki & Bettan ;-)

Det var också dags att ta bild på de stackars krakar som inte haft någon plats på hemsidan, dvs Kakan & Rio (+några unghästar, men de får bevisa att de är värdiga platsen lite mer först), så Bettan fick slänga ihop några knoppar och pallra sig ut i snön. Jag tyckte dom blev ganska söta, men ska de verkligen förtjäna en plats bland "Tävlingshästar" får de snart hoppa till sig snyggare bilder som resten av gänget. 

Rio

Kakan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar