torsdag 24 juli 2014

24 juli

Kokt, stekt & grillad. Benen värker, axlarna svider och pannan lackas av svett. Vi har inlett Sundbyholms-dagarna med temperaturer på över 30 grader. Heja oss! Vi har sån tur att vi har 4 boxar och spolspilta till hands så när hästarna har hoppat har vi direkt kunnat spola dem och ställa dem i ett svalt stall med vatten och hö. Betydligt schysstare än att hänga på Lasse med en avsvalkning i stil med "avsvampad-så-gott-det-går". Alla älskar vi Sundbyholm, speciellt när det råder tropisk hetta i vårt avlånga land.

Hästarna har hoppat suuuuuperfint, Gucci har gjort sina första starter med Stina och det med bravur. Hans långa fina ben är ännu inte så imponerade av hinderhöjderna, men tyckte att det var rätt jobbigt bara att galoppera runt hela tävlingsbanan. Det är en kille som sover gott inatt i alla fall!



Bibs och Valle är minsann stjärnor på riktigt nu för igår fick det hoppa stort vatten för första gången och blinkade inte ens. Det var även Valles 1,30-debut och han var så duktig!! Det trillade en bom men det var en bagatell i sammanhanget. I övrigt har han varit felfri i alla sina starter. Han kommer plocka många rosetter i sitt liv! Dessutom kan han lätt klassas som alla groomars drömhäst för det finns liksom ingenting du inte kan göra helt själv med Valter, han bara hänger där han blir tillsagd och ser glad ut. Världens underbaraste lilla kille, går inte att förklara riktigt hur mycket jag tycker om honom. Han bara gör mig väldigt väldigt lycklig!





Och åh, jag höll nästan på att glömma. Idag har jag smidigt som attan backat ut Lasse från sin dagparkering och även kört 100 meter rakt fram, utan att köra ner några byggnader, hästar eller människor. En kort men minnesvärd premiärtur bakom ratten, hehe ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar