onsdag 11 september 2013

11 september

Idag är det alltså 12 år sedan planen flög in i World Trade Center. Lämpligt nog kom vi på detta när vi satt och tittade på filmen, som heter World Trade Center och handlar om exakt den dagen. Usch!

Idag har Hubbe blivit man på riktigt. Japp, vår underbara fyraåriga gentleman har blivit klippt för första gången i sitt liv, han stod såklart still, och jag kunde klippa huvud och öron utan att ens bremsa. Älskar våra fyraåriga grabbar, dom är verkligen så genomsnälla varelser! Hubbe har också samlat vuxenpoäng genom att få en egen box i stallet, med namnskylt och allt. Han har ju haft turen att hela livet få växa upp ute med grabbarna i deras gigantiska hage, men nu är det dags att bli stor. OCH, han har även en pyjamas. Många vuxenpoäng idag. Hubbe, Lalle, Tissot och Milli har även tränat på att bli stora med Ronny som guide genom att vara uppe sent och åka lastbil kvällstid med lamporna tända. Vi har varit på Strömsholm och hoppa Pay & Jump. Ronny var superduktig! Vi får fortfarande inte riktigt till det, men vi gör någonting bättre för varje runda, så det är på gång. Jag är så glad att jag har honom, han tål att man gör fel.



Jag har ju haft en sån där bara vara lycklig dag. Älskar såna! Jag är så himla glad att jag hamnade här i Arboga hos världens underbaraste familjen Lillje, med de finaste & härligaste hästarna som på något sätt alltid gör mig glad. Om det så är en puss och en gosig mule på kinden, en felfri runda i Falsterbo eller ett oskyldigt bocksprång från någon häst som bara är så sprudlande glad att man inte kan göra annat än att skratta, så finns det så många saker som gör mig glad här.






















Lyckliga stunder (förutom den första, dom bilderna var tagna 10 min innan jag hysteriskt grät och sa hej då till Challe, men bilderna symboliserar så mycket kärlek så jag tog med dom ändå!).
Nu ska jag och mitt lyckorus gå och lägga oss. Godnatt kära vänner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar