torsdag 27 februari 2014

27 februari

Idag har vi ridit på utebanan! Vet inte riktigt varför för det var inte ens fint väder, men det var himla mysigt ändå. Ronny höjde mysfaktorn och såg ut som en korsning mellan en riddarhäst och en ponny med allt fluff, men han har så hemska skav överallt, stackarn. Han är dock lika glad för det!


Stina & Babsan är i Göteborg men kära Babs lämnar oss minsann inte tomhänta eller hungriga!




Jag var klistrad framför equipe stracx efter klockan tio imorse när Candy & Droppis hoppade sin första klass i Scandinavium och jag har sen dess kollat igenom alla hemsidor som kan ha tänkas skrivit något om mina fina tjejer, och hittade bland annat det här som Hippson skrivit efter Candys fina felfria runda!

En häst som drar till sig blickar är Karin Larssons skimmel Candlelight K, i dag riden av Elin Jansson. Den hästen hoppar otroligt bra, och ser verkligen ut att älska det.
- Ibland hoppar hon hjälmen av mig, skrattade Elin Jansson, när hon kom tillbaka från banan och klappade om Candlelight K som gjort en felfri ritt. Ägaren ville att hon skulle gå lite lungt första dagen, men det räckte till en sjätteplats.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar