fredag 18 januari 2013

18 januari

Om man har ups and downs i livet så har idag varit en stadig nedförsbacke. Började ganska bra med chefens chokladkaka som kompensation för hennes "ofrivilliga avsittning" från Cissi häromdagen. Hon blev avkastad skulle man också kunna säga. Händer inte alltför ofta!

Det har varit full rulle på gården eftersom det stod hoppdag i kalendern. Jag har ridit fram hästar till Stina och hoppat Ronny som var mycket duktig. Själv tycker jag att det svårt att sluta med dåliga vanor. Apropå det så går det ju inte fantastisk med att börja ett hälsosammare liv, med tanke på att jag har en alldeles för stor godispåse nere i köket. Men idag behövde jag den för jag blivit mer och mer deprimerad ju mer dagen lidit mot sitt slut. Jag har varit långsam och tankspridd, och känt att jag gjort mitt jobb dåligt. Inte en känsla jag gillar alls. Sen har jag fått höra och prata om Challe flera gånger idag till och med sett en bild, något som river upp gamla sår. Hon ser i alla fall väldigt glad ut, i en GIGANTISK box där hon antagligen mår som en prinsessa, och dom gillar henne väldigt mycket! Saknar henne dock.

Utöver det så är min bil Jullan sjuk. Jag citerar (typ) från instruktionsboken: "om lamporna på klimatanläggningen blinkar i tjugo sekunder när bilen startar så bör du kontakta din Volvo-verkstad". Jag ringde pappa! Och sen ska ni få höra, så gick jag och Jessica ut i mörkret och kollade säkringarna, men icke sa Nicke, dom var hela. Summan av kardemumma är att jag inte kan använda min bil så länge det är så här kallt eftersom den varma luften som jag andas ut fryser på insidan rutorna, vilket gör att jag inte ser något och det är ju inte så lämpligt. Pappa kommer imorgon som den räddande ängel han är!

Min finaste vän


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar